Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с жълта лампичка 156 1.9 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

"пъпките" на крушката на габарита НЕ трябва да се една срещу друга,а малко под ъгъл - иначе може да даде тоя проблем с постоянното светене на жълтата лампа на таблото,да не говорим ,че като изгорят нямат махане без клещи!
    Alfa156 Against All

Comment

Колеги, купих си две обикновени крушчици (1.40лв.) и се оправи.

Comment

Купил си неправилните крушки, дано няма проблем с ваденето после.
        156 2.4JTD '99 - продадена
        Nissan Murano '05 - не знам дали някога пак ще се кача на кола

Comment

хехехехе
          156 1.9 JTD 105hp

Comment

Първоначално публикувано от SamuraiJack
            Купил си неправилните крушки, дано няма проблем с ваденето после.
            Как прецени,че са неправилни !? - точно такава е цената.
            Според "цената" ли позна ,че са неправилни или по израза "обикновени крушки"!?
            Alfa156 Against All

Comment

Всъщност да, по цената, и по това, че колегата ги нарича "обикновени" (а правилните не са никак обикновени, имат връхче и пъпките не са на 180 градуса, както си споменал). Най-евтините H6W, които съм намирал, бяха по 4лв (като от тях смених 4бр.). Оригинални са от сорта на 10-12лв. Ако греша, се извинявам. Просто и аз брах ядове с вадене на обикновени крушки, чиито пъпки са на 180 градуса.
              Бре ако е паднала толкова цената, 10 ще си взема
              156 2.4JTD '99 - продадена
              Nissan Murano '05 - не знам дали някога пак ще се кача на кола

Comment

........

Казах че са обикновенни защото в магазина казах даите ми 2 наи-обикновени крушчици и ми дадоха тези. А предните ми бяха някви по скъпи и в кутиика. И да подчертая, че преди 15 мин ходих да пробвам дали се вадят ... няма никакъв преблем с това!!! :хехе:

Comment

Здравейте,като първи мой пост ще пусна оффтопик Феновете на Алфа се увеличиха с още един член в мое лице.Наскоро си взех 156 и съм очарован от колата!Искам само да ви попитам защо ми светна една червена лампичка на таблото най-горе подобна на моливче и какво значи тя ? Извинявам се за оффтопика и за това,че ни в клин ни в ръкав изтърсих това,но не намерих тема за тези неща,а не исках да отварям тема. Благодаря колеги !!!
                  145 2.0 QV

Comment

Първоначално публикувано от Tr0ubl3
                    Здравейте,като първи мой пост ще пусна оффтопик Феновете на Алфа се увеличиха с още един член в мое лице.Наскоро си взех 156 и съм очарован от колата!Искам само да ви попитам защо ми светна една червена лампичка на таблото най-горе подобна на моливче и какво значи тя ? Извинявам се за оффтопика и за това,че ни в клин ни в ръкав изтърсих това,но не намерих тема за тези неща,а не исках да отварям тема. Благодаря колеги !!!
                    я земи я снимай тая подобна на моливче щото поне аз не се сещам
                    и кажи каква е колата мотор година али бали
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от Tr0ubl3
                      Това ти е лампичката за инжекциона , дизел ли караш или бензин ?
                      ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Инжекционът се ебава. А ламбда е отишла, я дебиломер и така то... И вместо да пълниш с още спам - отиди на сервиз да я видят, диагностицират и приготви около 500 лв., ей така да има. BOSCH мислят за теб
                        Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Значи по проблема карам дизел 1.9JTD съжелявам,че забравих да ви кажа Днес не го направи,но когато стигне до високи обороти се появява за малко и после изчезва.Прави сте само диагностика ще реши проблема. Мерси и още веднъж съжелявам за спама
                          145 2.0 QV

Comment

ПРОВЕРИ СИ СТОПОВ ЕТЕЕЕЕ
                            Alfa Romeo 156 1.8 99'

Comment

Working...
                            X