"пъпките" на крушката на габарита НЕ трябва да се една срещу друга,а малко под ъгъл - иначе може да даде тоя проблем с постоянното светене на жълтата лампа на таблото,да не говорим ,че като изгорят нямат махане без клещи!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с жълта лампичка 156 1.9 JTD
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от SamuraiJackКупил си неправилните крушки, дано няма проблем с ваденето после.- точно такава е цената.
Според "цената" ли позна ,че са неправилни или по израза "обикновени крушки"!?
Comment
-
Всъщност да, по цената, и по това, че колегата ги нарича "обикновени" (а правилните не са никак обикновени, имат връхче и пъпките не са на 180 градуса, както си споменал). Най-евтините H6W, които съм намирал, бяха по 4лв (като от тях смених 4бр.). Оригинални са от сорта на 10-12лв. Ако греша, се извинявам. Просто и аз брах ядове с вадене на обикновени крушки, чиито пъпки са на 180 градуса.
Бре ако е паднала толкова цената, 10 ще си взема156 2.4JTD '99 - продадена
Nissan Murano '05 - не знам дали някога пак ще се кача на кола
Comment
-
........
Казах че са обикновенни защото в магазина казах даите ми 2 наи-обикновени крушчици и ми дадоха тези. А предните ми бяха някви по скъпи и в кутиика. И да подчертая, че преди 15 мин ходих да пробвам дали се вадят ... няма никакъв преблем с това!!! :хехе:
Comment
-
Здравейте,като първи мой пост ще пусна оффтопикФеновете на Алфа се увеличиха с още един член в мое лице.Наскоро си взех 156 и съм очарован от колата!Искам само да ви попитам защо ми светна една червена лампичка на таблото най-горе подобна на моливче и какво значи тя ? Извинявам се за оффтопика и за това,че ни в клин ни в ръкав изтърсих това,но не намерих тема за тези неща,а не исках да отварям тема. Благодаря колеги !!!
145 2.0 QV
Comment
-
Първоначално публикувано от Tr0ubl3Здравейте,като първи мой пост ще пусна оффтопикФеновете на Алфа се увеличиха с още един член в мое лице.Наскоро си взех 156 и съм очарован от колата!Искам само да ви попитам защо ми светна една червена лампичка на таблото най-горе подобна на моливче и какво значи тя ? Извинявам се за оффтопика и за това,че ни в клин ни в ръкав изтърсих това,но не намерих тема за тези неща,а не исках да отварям тема. Благодаря колеги !!!
и кажи каква е колата мотор година али балиНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Tr0ubl3Здравейте,като първи мой пост ще пусна оффтопикФеновете на Алфа се увеличиха с още един член в мое лице.Наскоро си взех 156 и съм очарован от колата!Искам само да ви попитам защо ми светна една червена лампичка на таблото най-горе подобна на моливче и какво значи тя ? Извинявам се за оффтопика и за това,че ни в клин ни в ръкав изтърсих това,но не намерих тема за тези неща,а не исках да отварям тема. Благодаря колеги !!!
ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Comment
-
Значи по проблема карам дизел 1.9JTD съжелявам,че забравих да ви кажаДнес не го направи,но когато стигне до високи обороти се появява за малко и после изчезва.Прави сте само диагностика ще реши проблема. Мерси и още веднъж съжелявам за спама
145 2.0 QV
Comment
Comment